Varför jag inte ska jobba på restaurang

Sen jag började jobba på Taste har jag märkt att det är rent utav livsfarligt. Jag är inte världens graciösaste person, jag är ganska väldigt jävla jätteklumpig faktiskt, och det finns många saker att göra sig illa på när man jobbar på restaurang! Igår var den värsta dagen på länge när det gäller skador.

Det hela började med att det var en evighetslång kö, jag var stressad och skulle lägga in focaccia i vår varma monter. Högst upp i montern finns det något som liknar ugnens värmegrejjer, och jag lyckades trycka upp min arm mot dessa. Det hela resulterade i förjävliga brännmärken på armen som gjorde ont i flera timmar. Eftersom kön var så lång hann jag ju aldrig heller svalka ner det, så det kändes varmt på armen hela dagen..!


Ont, ont, ont!

Efter detta blev jag inskickad i disken då den ordinarie diskaren var på lunch, och jag skulle diska en stor plastkantin. Ut kommer den från diskmaskinen och den är kokhet och alldeles blöt. Jag ska då lyfta upp den på en hylla högt upp, men slinter (eftersom den är så blöt) och det hela resulterar i att den skär in i min tumme och slicear av en liten bit! Ännu mer ont, ont, ont, och det var länge sen jag hade ett sår som blödde så mycket och gjorde så ont! Fördelen med det är väl att det tog bort smärtan från min redan brända arm en hel del! ;P

Efter stränga order från Wictor att komma hem hel lyckades jag hålla mig från att skada mig mer!

//Katri


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0